| Kyou - Ryou Fujibayashi | |
|
+2Kira Yamato Kyou Fujibayashi 6 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Ryou_Fujibayashi
| Konu: Geri: Kyou - Ryou Fujibayashi Ptsi Ağus. 10, 2009 9:08 am | |
| Yavaş yavaş ilerlerlerken kızararak başını eğdi. -N-n-ne e-evlenme-mesi o-onee chan...B-b-biri y-yokki...Y-yani o-olsada e-ee-vlenmezdim onee chan... | |
|
| |
Kyou Fujibayashi
Karakter Alanı Yen: (610/10000) Yaş: 16 RP Karakteri: Kyou Fujibayashi
| Konu: Geri: Kyou - Ryou Fujibayashi Ptsi Ağus. 10, 2009 9:08 am | |
| a-a! nedenmiş o? birini çok seversen evlenirsin.. Benden ayrılacağın için mi böyle yapıyorsun? der bilmiş bilmiş. | |
|
| |
Ryou_Fujibayashi
| Konu: Geri: Kyou - Ryou Fujibayashi Ptsi Ağus. 10, 2009 9:12 am | |
| -N-nerden ç-ç-çıkardın onee chan...B-b-biri y-y-yok d-d-iyorum...A-a-anla i-i-şte...Y-yani... t-tabii...Olursa e-e-evlenirsin t-tabiide...U-u-ummm....Y-yani...B-biri olursa... | |
|
| |
Kyou Fujibayashi
| Konu: Geri: Kyou - Ryou Fujibayashi Ptsi Ağus. 10, 2009 9:14 am | |
| Kyou üzgün bir hal takınır. Neden bu kadar heyecanlandın? Ablandan bile mi utanıyorsun? der ve yüzünü asar. | |
|
| |
Ryou_Fujibayashi
| Konu: Geri: Kyou - Ryou Fujibayashi Ptsi Ağus. 10, 2009 9:16 am | |
| -N-ne...Onee chan hayır...Yani sadece biri yok biliyorsun...O-o-olursa i-ilk s-sen ö-ö-ğrenirsin...Biliyorsun... | |
|
| |
Kyou Fujibayashi
| Konu: Geri: Kyou - Ryou Fujibayashi Ptsi Ağus. 10, 2009 9:18 am | |
| Kyou tebessüm eder ve Ryou'yu durdurup iki eliyle omuzlarından tutar. Benden hiç bir şeyi saklamanı istemiyorum.. Bak ben hiç saklıyor muyum? der ve gözlerini kaçırır. Belki de kira için ağladığını söylememek en iyisi olacaktır. | |
|
| |
Ryou_Fujibayashi
| Konu: Geri: Kyou - Ryou Fujibayashi Ptsi Ağus. 10, 2009 9:21 am | |
| Ryou hafif kızgın bir şekilde bakarak; -Onee chan...Sen benim sakladığımdan çok şey saklıyorsundur... Sonra gözlerini kaçırdı ve devam etti; -Seninde telefonun var onee chan...Ayağın buurkulduğunda beni arayabilirdin.Yanına gelirdim... | |
|
| |
Kyou Fujibayashi
| Konu: Geri: Kyou - Ryou Fujibayashi Ptsi Ağus. 10, 2009 9:23 am | |
| Yanımda zaten kira vardı..Ayrıca sen o sırada kim bilir nerelerdeydin.. dedi ve gülümsedi. Zaten pek bir şeyim yok.. dedi 3 kez üst üste bileğini burkmuş olmasına rağmen.. | |
|
| |
Ryou_Fujibayashi
| Konu: Geri: Kyou - Ryou Fujibayashi Ptsi Ağus. 10, 2009 9:30 am | |
| Ryou gözlerini devirdi. -Zaten yanında Kira varmış... dedi bezgin bir şekilde... -Neyse;bundan sonra birşey olduğunda Kira'yı araman yeterli olur.Ben o sıralar başımı derde sokup sana yardımcı olamam onee chan...Neyse;gir koluma,mutfağa gidelim artık... dedi geçiştirmeye çalışarak... | |
|
| |
Kyou Fujibayashi
| Konu: Geri: Kyou - Ryou Fujibayashi Ptsi Ağus. 10, 2009 9:31 am | |
| kyou ters ters Ryou'ya baktı bir süre sonra elini onun başının üstüne koydu ve yere doğru bastırmaya başladı. Ablaya sitem yoookk!! dedi ve gülmeye başladı. | |
|
| |
Ryou_Fujibayashi
| Konu: Geri: Kyou - Ryou Fujibayashi Ptsi Ağus. 10, 2009 9:33 am | |
| Ryou Kyounun elini başından çekti ve omzuna attı.Bileğinden tutarak mutfağa doğru ilerlediler. -Sitem değil...Sadece artık abna ihtiyacım yok diyordum onee chan...Aslında...Zaten ben daha kendimi koruyamıyorum...Aramamana şaşmamalı...Neyse,iyiki o çocuk oradaymış... | |
|
| |
Kyou Fujibayashi
| Konu: Geri: Kyou - Ryou Fujibayashi Ptsi Ağus. 10, 2009 9:35 am | |
| oi oi..emoya bağlama hemen.. dedi ve güldü. kira orada olmasaydı kim bilir belki de daha kötü bir şekilde yaralanacaktım.. dedi ve Ryou'ya sarıldı. Hem telefonum taa içerideydi. Ben ve Kira da salonda çalışıyorduk.. Kyou gülümsedi ve mutfağa girip eşyaları çıkarttı. | |
|
| |
Ryou_Fujibayashi
| Konu: Geri: Kyou - Ryou Fujibayashi Ptsi Ağus. 10, 2009 9:40 am | |
| Ryou gözlerini fal taşı gibi açarak Kyou'ya baktı... -Birde onun evine mi gittin!...Ayağını nasıl burktuğunu sormaya çekiniyorum onee chan... dedi ve sonra aklına birşey geldi ve bağırarak; -Onee chaaan!...Ben bugün iş başvurusunda bulundum!... | |
|
| |
Kyou Fujibayashi
| Konu: Geri: Kyou - Ryou Fujibayashi Ptsi Ağus. 10, 2009 9:40 am | |
| Kyou heyecanlandı. Gerçekten mi??!!nerede??umarım iyi bir yerdir.. yoksa çalışmana izin vermiyorum!! dedi ve 'hıh'ladı. | |
|
| |
Ryou_Fujibayashi
| Konu: Geri: Kyou - Ryou Fujibayashi Ptsi Ağus. 10, 2009 9:44 am | |
| -Sanırım iyi bir yer...Yani, başımı belaya sokamayacapım bir yer değil ama en azından kendimi koruyabileceğim bir yer...Bir kılıç ustasının yanında çalışmak için başvurdum...Sanırsamda kabul edildim.Yarın gidip öğrenirim... | |
|
| |
Kyou Fujibayashi
| Konu: Geri: Kyou - Ryou Fujibayashi Ptsi Ağus. 10, 2009 9:45 am | |
| Kı-Kılıç shop'ta mıııı??!! Kyou heyecanlanmıştı. Hem sevgilisiyle hem de kardeşiyle aynı yerde çalışabilirdi. | |
|
| |
Ryou_Fujibayashi
| Konu: Geri: Kyou - Ryou Fujibayashi Ptsi Ağus. 10, 2009 9:46 am | |
| Ryou boş boş Kyou'ya baktı. -Evet...N'oldu ki? | |
|
| |
Kyou Fujibayashi
| Konu: Geri: Kyou - Ryou Fujibayashi Ptsi Ağus. 10, 2009 9:47 am | |
| Kyou sevinçten havalara uçabilirdi. Ryou'ya sarıldı. Yehuuu!!1 hem sevgilimle hem de kardeşimle aynı yerde çalışıyooorrruuum!!! dedi ve kıkırdadı.. | |
|
| |
Ryou_Fujibayashi
| Konu: Geri: Kyou - Ryou Fujibayashi Ptsi Ağus. 10, 2009 9:49 am | |
| Ryou'nun gözleri faltaşı gibi açıldı. -Ne!?...Sende orada çalışıyorsun,ve ben bilmiyorum?!... | |
|
| |
Kyou Fujibayashi
| Konu: Geri: Kyou - Ryou Fujibayashi Ptsi Ağus. 10, 2009 9:50 am | |
| Kyou ters ters Ryou'ya baktı. Sana söylememiş miydim? dedi ve gerçekten hiç bahsetmediğini hatırladı**animedeki ter ifadesi** ehe...ehe..ehe.. | |
|
| |
Ryou_Fujibayashi
| Konu: Geri: Kyou - Ryou Fujibayashi Ptsi Ağus. 10, 2009 9:54 am | |
| Ryou şok ifadesiyle Kyou'ya baktı. -Artık benden ne saklayıp saklamadığını anlayamıyorum...Hah,zaten seninle ilgili hiçbirşeyden haberim yokki!...Ayağını burkuyorsun...Birinin salonun birşeyler çalışıyorsun...Telefonun içerde kalıyor ve çalıştığın yeri bile bilmiyorum!...Ben arasaydım içerdeki teleffona bakabilecek miydin?...Sevgilin olduğunu da anca evde sizi basınca öğreniyorum!... | |
|
| |
Kyou Fujibayashi
| Konu: Geri: Kyou - Ryou Fujibayashi Ptsi Ağus. 10, 2009 9:55 am | |
| Kyou suçlu bir çocuk gibi başını öne eğdi Sumimaseeenn... Sonra başını kaldırdı ve Ryou'ya tip tip baktı. Ayrıca..fazla yakın bakıyor da ne demek Ryou??!! | |
|
| |
Ryou_Fujibayashi
| Konu: Geri: Kyou - Ryou Fujibayashi Ptsi Ağus. 10, 2009 10:00 am | |
| Ryou gözlerini devirerek Kyou'ya baktı... -Eve geldiğimde söylediğim ve o zaman cevap vermediğin sözümü şimdi konuyu değiştirmek için kullanma...Ben saklasam sadece küçücük birşeyi neler oluyor bak...Bir telefon açmadığım için beni azarlıyorsun onee chan...Sen benden neler saklıyorsun...Hıh,bende anlatmayacağım bundan sonra hiçbirşeyimi...Hele sevgilim olsun;görürsün sen,bende onun salonunda çalışmaya giderim belkide....Senin haberin olmadan... dedi hıhlayarak ve yukardaki dolaba yetişmek için parmak ucuna kalktı ve yukardaki tencerelerden birini almaya çalıştı. | |
|
| |
Kyou Fujibayashi
| Konu: Geri: Kyou - Ryou Fujibayashi Ptsi Ağus. 10, 2009 10:02 am | |
| Kyou sessizce emo cornera çöktü ve sallanmaya başladı. kardeşim benden nefret edyior..kardeşim benden nefret ediyor.. diye sayıklamaya başladı kimsenin duyamayacağı şekilde.. | |
|
| |
Ryou_Fujibayashi
| Konu: Geri: Kyou - Ryou Fujibayashi Ptsi Ağus. 10, 2009 10:06 am | |
| Ryou sonun da istediği şeyi aldığında bankotaşının üstüne çıkmıştı.Aşağı atladıktan sonra parmaklarının ucunu anca değdirerek dolabı kapattı.Arkasını döndüğünde Kyou olduğu yerde sallanıyordu. -Onee chan?...İyi misin?... | |
|
| |
| Kyou - Ryou Fujibayashi | |
|